Η προσπάθεια του 14χρονου Γιάννη #John41 Περιστερά στο Ελληνικό ΠΠΤ και το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, στην κατηγορία Supersport300 έχει ήδη ξεκινήσει και αμέσως μετά τον 2ο και 3ο Αγώνα του ΠΠΤ που θα γίνει στις Σέρρες στις 8 & 9 Ιουνίου ο Έλληνας οδηγός θα βρεθεί στην Ιταλία για δοκιμές πριν από τον πρώτο Αγώνα του στο CIV. Η Andeli Mototouring είναι χορηγός της Ελληνικής ελπίδας για κάτι καλό σε διεθνές επίπεδο, αφού άλλωστε η ίδια έχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προφίλ.

Η Andeli Mototouring με έδρα την Αθήνα καλύπτει τις ανάγκες μεμονωμένων μοτοσυκλετιστών αλλά και ομάδων από αναβάτες που θέλουν να χαρούν τον μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας. Παρέχει τη δυνατότητα για βραχυχρόνια ενοικίαση αλλά και για μακροχρόνια μίσθωση μικρών και μεγάλων μοτοσυκλετών (leasing) από όλη τη γκάμα του κορυφαίου κατασκευαστή μοτοσυκλετών του κόσμου, της Honda. Ταυτόχρονα διοργανώνει μοτοσυκλετιστικές εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τους αναγνωρισμένους F.I.M Moto Tour Assistants της.

Επιπλέον, η διοργάνωση πρωτοποριακών event στο χώρο των 2 τροχών και η υποστήριξη επιλεγμένων αναβατών είναι κομμάτι της συνεισφοράς της στη διαμόρφωση μιας νέας κουλτούρας στην Ελλάδα. Μπορεί κανείς να γνωρίσει την ομάδα της Αndeli αλλά και τον στόλο των μοτοσυκλετών της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Μεσογείων 355.

Από την πλευρά της η Peristeras Racing ευχαριστεί την Andeli Mototouring για τη συμβολή της στην προσπάθεια της ομάδας και του οδηγού για το καλύτερο δυνατό εντός και εκτός συνόρων.

 
Peristeras Moto Tyres
OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:
Dunlop Moto Racing Tyres 
Dunlop Kart Racing Tyres 
Chicken Hawk moto & kart Warmers  
Gerbing Heated Clothes 
Gruppo Pritelli official Racing Apparel
 
Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα, 
Υπ/μα :  Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι 
Office: 210 777 5380 & 2105770877
Fax:    210 7798116  & 2105770876
Mob:   6978483747
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.peristeras-tyres.gr
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009036700180
https://www.instagram.com/peristeras/?hl=el