Ο Νίκος Περιστεράς βρέθηκε πρόσφατα στην Tavullia, στην έδρα της εταιρίας και είδε από κοντά όλα τα προϊόντα και ενημερώθηκε από τους υπευθύνους της VR|46 για όλες τις εξελίξεις και τις προοπτικές για τα επόμενα χρόνια.

Βρέθηκε βέβαια και στο προσωπικό γραφείο του Valentino Rossi, μαζί με τον 15χρονο Πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Περιστερά, ο οποίος από το 2021 θα έχει την υποστήριξη και τα λογότυπα της VR|46 πάνω στην αγωνιστική του μοτοσυκλέτα.


Η συνεργασία ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και για τις δύο πλευρές.

Gabrielle Nardi – Υπεύθυνος εξαγωγών VR|46


“O ενθουσιασμός που εισπράξαμε από την Peristeras Racing είναι σίγουρο ότι αποτελεί τη βάση για μια καλή συνεργασία στην Ελληνική αγορά. Η παρουσία στις πίστες Αγώνων και στα Track Days είναι κάτι που θα φέρει ακόμη πιο κοντά στα προϊόντα της VR|46 τους Έλληνες μοτοσυκλετιστές”.

Νίκος Περιστεράς – Peristeras Racing


“Εντυπωσιαστήκαμε από τον τρόπο λειτουργίας και φοβερή οργάνωση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα της VR|46. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και τις εγκαταστάσεις της αγωνιστικής ομάδας της Ακαδημίας, που είναι ένας παράδεισος για έναν αγωνιζόμενο. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι του μεγάλου ονόματος αυτής της εταιρίας και να δώσουμε και στη χώρα μας την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά προϊόντα υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας. Ήδη λειτουργεί το κατάστημά μας στην Μιχαλακοποόυλου 142 στην Αθήνα και το e-shop www.peristeras-tyres.gr και θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις”.
Peristeras Moto Tyres
OFFICIAL SUPPLIER GREECE:
Dunlop Moto Racing Tyres
Dunlop Kart Racing Tyres
Chicken Hawk moto & kart Warmers
Gerbing Heated Clothes
Gruppo Pritelli official Racing Apparel

Κεντρικό Μιχαλακοπούλου 125 Αθήνα,
Υπ/μα : Κωνσταντινουπόλεως 44, Περιστέρι
Office: 210 777 5380 & 2105770877
Fax: 210 7798116 & 2105770876
Mob: 6978483747
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.peristeras-tyres.gr
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009036700180
https://www.instagram.com/peristeras/?hl=el